Op 19, 20 en 21 september 2017 zal de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) plaatsvinden in de evenementenhal in Hardenberg. Dit jaar neemt Brusche Elektrotechniek wederom deel aan de beurs. U kunt ons vinden in hal 1 bij standnummer 107.

De TIV verbindt spelers uit de gehele maakindustrie: van industriële toelevering, oppervlaktebehandeling, aandrijf- besturingstechnieken tot industriële productietechnieken, engineering, industriële automatisering en organisatie.
Deze vakbeurs is een ideale gelegenheid voor u om contacten te leggen, inspiratie op te doen en kennis te delen met professionals uit de technische maakindustrie. Voor Brusche is de TIV dé plek om onze laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering aan u te demonstreren.

Op de beurs zullen ook andere bedrijven de laatste technieken uit de technische industrie presenteren. De TIV geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen door middel van een volledig kennisprogramma. Onder andere topics rondom Smart Industry, Food Industry en Artificial Intelligence zullen uitgebreid worden besproken.

Brusche is op dinsdag 19 september t/m donderdag 21 september a.s. te vinden in hal 1 bij standnummer 107. U bent van harte welkom tussen 13.00 en 21.00 uur in Evenementenhal Hardenberg.
Registreer u direct voor een bezoek aan de TIV 2017, ga naar: http://www.evenementenhal.nl/tiv-h

TIV 2017 brusche